Zadzwoń (+48) 42 239 20 30

Polityka prywatności

Nasze zasady

Polityka prywatności- zasady gromadzenia, wykorzystywania i udostępniania danych, które są udostępniane przez użytkowników w związku z korzystaniem ze strony internetowej www.medsolver.pl.

 

I. Ochrona danych osobowych

1. Administratorem danych osobowych użytkowników portalu www.medsolver.pl jest Medsolver Sp. z o.o. Spółka komandytowa z siedzibą w Łodzi,.

Każdy użytkownik ma prawo dostępu do treści swoich danych, a także ich poprawiania.

Przekazywanie danych osobowych za pośrednictwem portalu www.medsolver.pl jest dobrowolne.

Dane osób korzystających z serwisu gromadzone są jedynie w celu uzyskania informacji o poziomie zainteresowania działalnością firmy oraz stroną internetową i są przeznaczone jedynie do użytku Medsolver. Zgromadzone informacje nie będą udostępniane innym podmiotom.

Dane osobowe osób korzystających z serwisu przekazywane za pomocą strony internetowej, będą służyły informowaniu o świadczonych przez Medsolver usługach oraz obsługi klientów Medsolver.

Medsolver dołoży wszelkich starań, aby zagwarantować tajność zbierania, przesyłania i przechowywania danych osobowych zgodnie z obowiązującymi przepisami, tak aby chronić je przed utratą, niepożądanym wykorzystaniem, ujawnieniem, zmianą lub zniszczeniem.

2. Korzystanie z niniejszego serwisu jest jednoznaczne z akceptacją warunków polityki prywatności. Każdorazowe przekazanie informacji za pośrednictwem strony www.medsolver.pl oznacza zgodę na gromadzenie, wykorzystywanie i ujawnianie tych informacji zgodnie z polityką prywatności.

Dane osobowe użytkowników niniejszego serwisu podlegają ochronie zgodnie z przepisami ustawy o ochronie danych osobowych.

3. Polityka prywatności nie dotyczy stron internetowych, do których łącza (linki) umieszczone są w serwisie.

 

II. Korzystanie z formularza kontaktowego

Medsolver umożliwia użytkownikom serwisu zadawanie pytań oraz kontakt z pracownikami za pomocą formularza kontaktowego umieszczonego na stronie internetowej www.medsolver.pl.


III. Informacje o zmianach w Polityce prywatności

Medsolver zobowiązuje się do informowania o zmianach w polityce prywatności, wynikających ze zmian w obowiązującym prawie.